Eenpansgerecht met gevogelteworst

Ingrediënten (3 personen):

- 330 g in stukjes gesneden kippenworsten

- 200 g in schijfjes gesneden champignons

- 1 rode ui in reepjes gesneden

- 1 rode paprika in reepjes gesneden

- 1 groene paprika in reepjes gesneden

- 1 teentje knoflook

- 2 el groentebouillon

- 1 in stukjes gesneden gekookte zoete aardappel

- verse kruiden naar eigen smaak (peterselie, koriander...)

- bruine rijst

- salsa

 

Bereiding:

- Verhit een grote antiaanbakpan op een middelhoog vuur.

- Voeg de kippenworsten toe en bak aan alle kanten aan tot ze bruin zien. Draai regelmatig om.

- Voeg de champignons, de ui, de paprika's, de knoflook en de groentebouillon toe. Laat 5 minuten sudderen.

- Voeg de zoete aardappel en de kruiden toe en laat nog 3 minuten doorwarmen. 

- Dien op met de rijst en de salsa. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb