Eenpansgerecht met gevogelteworst
Ingrediënten (3 personen):
- 330 g in stukjes gesneden kippenworsten
- 200 g in schijfjes gesneden champignons
- 1 rode ui in reepjes gesneden
- 1 rode paprika in reepjes gesneden
- 1 groene paprika in reepjes gesneden
- 1 teentje knoflook
- 2 el groentebouillon
- 1 in stukjes gesneden gekookte zoete aardappel
- verse kruiden naar eigen smaak (peterselie, koriander...)
- bruine rijst
- salsa

Bereiding:
- Verhit een grote antiaanbakpan op een middelhoog vuur.
- Voeg de kippenworsten toe en bak aan alle kanten aan tot ze bruin zien. Draai regelmatig om.
- Voeg de champignons, de ui, de paprika's, de knoflook en de groentebouillon toe. Laat 5 minuten sudderen.
- Voeg de zoete aardappel en de kruiden toe en laat nog 3 minuten doorwarmen.
- Dien op met de rijst en de salsa.
Maak jouw eigen website met JouwWeb