Pannenkoeken met bessen
Ingrediënten (4 porties):
130g amandelbloem
2tl bakpoeder
(optie: 1tl gemalen kaneel)
1 groot ei
240 ml havermoutmelk
2 el druivenpitolie of kokosolie
1tl vanille-extract
1/4tl stevia
600g zwarte bessen, bosbessen of frambozen
fase3- groenten naar keuze
Bereiding:
- Meng de bloem, het bakpoeder en de kaneel (optie) in een grote mengkom.
- Meng het ei, de havermoutmelk, de olie, het vanille-extract en de stevia in een andere kom.
- Voeg het amandelmengsel bij de bloem en roer tot het beslag goed gemengd is.
- Verhit een anti-aanbakpan op een middelhoog vuur.
- Schep 1/8 van het beslag in de pan.
- Laat ongeveer 2 minuten bakken of tot er kleine luchtbelletjes verschijnen aan het oppervlak.
- Draai de pannenkoek om en laat nog 2 minuten bakken of tot hij goudbruin is.
- Dien een portie van 2 pannenkoeken op met 150 g zwarte bessen, bosbessen of frambozen.
Hierbij dienen wel nog groenten uit fase 3 gegeten te worden.
Maak jouw eigen website met JouwWeb