Gevulde rode paprika
Ingrediënten 2 personen:
2 rode paprika's
300 g mager rundsgehakt
1 rode ui, fijngesnipperd
1 teentje knoflook, fijngesnipperd
verse spinazie
zout
peper
oregano
basilicum
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 190°C.
- Verhit een anti-aanbakpan en bak het vlees samen met de ui op een matig vuur.
- Draai het vuur lager en voeg de look, zout, peper, oregano en basilicum toe.
- Schep het vlees uit de pan wanneer het goed doorbakken is.
- Doe de spinazie in de pan en bak tot de spinazie geslonken is.
- Snij de hoedjes van de paprika's en verwijder de zaadlijsten.
- Verdeel het vleesmengsel en de spinazie over de paprika's.
- Zet de paprika's in een glazen ovenschaal en giet er 2 el water bij . Dek af met aluminiumfolie.
- Bak de paprika's 50 minuten in de oven.
- Haal de aluminiumfolie weg en zet de oven op 200°C.
- Laat de paprika's nog 10 minuten bakken. Laat beetje afkoelen en dien op.
Maak jouw eigen website met JouwWeb